Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket | Lodgevilla

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket | Lodgevilla

 

Bo i våra fina lodgevillor och spela golf på Slottets egna bana.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfeen ankomst- eller avresedagen. Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i en av villorna. Morgonen därpå väntar en frestande frukostbuffé på slottet som start på den nya dagen.

 

Lodgevillorna passar utmärkt för en liten grupp av golfare, tjejgänget, grabb-golfen, juniorlägret, företagsgolfen, julfesten, familjeträffen eller annan sammanslutning.

 

I varje ville finns det fyra dubbelrum med egen nyckel, toalett och dusch-utrymme. Det är två exakt likadana villor med kök, vardagsrum, terrass och tvättstuga.

 

OBS!

- För att boka villan, väljer man en eller två personer per rum i bokningsvyn. Max fyra rum med två personer per rum per villa. 

- När man bokar tre eller fyra rum i en lodgevilla har man den för sig själva. Om man däremot bokar ett eller två rum får man räkna med att dela villan med andra personer.

 

Då onlinebokningen av starttider i MinGolf ännu inte har öppnats inför säsongen 2021, ber vi er notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider ni föredrar, så bokar vi dessa åt er.

 

Får ni inte plats alla i lodgevillan eller någon i gruppen föredrar att bo på Slottsområdet? Ta gärna en titt på våra golfpaket som erbjuder övernattning i enkel- och dubbelrum i kombirum, standardrum, premiumrum och sviter.  

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket | Lodgevilla . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod