Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket | Lodgevilla

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket | Lodgevilla

 

Bo i våra fina lodgevillor och spela golf på Slottets egna bana.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfeen ankomst- eller avresedagen. Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i en av villorna. Morgonen därpå väntar en frestande frukostbuffé på slottet som start på den nya dagen.

 

Lodgevillorna passar utmärkt för en liten grupp av golfare, tjejgänget, grabb-golfen, juniorlägret, företagsgolfen, julfesten, familjeträffen eller annan sammanslutning.

 

I varje ville finns det fyra dubbelrum med egen nyckel, toalett och dusch-utrymme. Det är två exakt likadana villor med kök, vardagsrum, terrass och tvättstuga.

 

OBS!

- För att boka villan, väljer man en eller två personer per rum i bokningsvyn. Max fyra rum med två personer per rum per villa. 

- När man bokar tre eller fyra rum i en lodgevilla har man den för sig själva. Om man däremot bokar ett eller två rum får man räkna med att dela villan med andra personer.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Får ni inte plats alla i lodgevillan eller någon i gruppen föredrar att bo på Slottsområdet? Ta gärna en titt på våra golfpaket som erbjuder övernattning i enkel- och dubbelrum i kombirum, standardrum, premiumrum och sviter.  


Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket | Lodgevilla . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod