Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket

 

Kombinera livets goda – både golf och middag! Bo på Mauritzbergs Slott och spela golf på Slottets egen bana.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfee ankomst- eller avresedagen. Om du är intresserade av fler rundor och bokar dessa tillsammans med detta paket har du ett specialpris på greenfee.

 

Månadens erbjudande. Boka ditt golfpaket online mellan den 4 och 15 september med ankomst någon av nedanstående dagar, så bjuder vi på en extra gratis greenfee under vistelsen. Dessutom, om du bokar golfbilen tillsammans med hotellrummet kostar den endast 300 kr per runda (ordinarie pris 450 kr)! Glöm inte att skriva en notering i meddelandefältet, att du är intresserad av bilhyra, så kommer vi tillbaka och bekräftar om det finns golfbilar tillgängliga just den dagen. Erbjudandet gäller ankomster mån- 6, tors- 9, mån- 13, tis- 14, mån- 20, tis- 21 och onsdagen den 22 september samt måndagen den 4 oktober. 

 

Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i ett av våra vackra rum. Morgonen därpå väntar en frestande frukost som start på den nya dagen.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket. 

 

2021 görs den årliga hålpipsluftningen den 6, 7 och 8 oktober.

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod