Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottspaket deluxe

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottspaket deluxe

 

Slottshotellet är öppet 25 april till 29 oktober 2023.

 

Koppla av i vardagen och njut av god mat i vår Slottsmiljö i våra historiska rum.

 

Vid ankomst väntar mousserande på rummet och du bjuds på eftermiddagsfika i någon av salongerna. Till kvällen får ni avnjuta en 4-rätters middag i Slottsrestaurangens Jägar- eller Silvermatsal. Sedan övernattar ni i något av våra rum och, naturligtvis, ingår en härlig frukostbuffé dagen därpå.

 

Boka något av våra Slottspaket mellan den 4 och 22 januari, så bjuder vi på en välkomstdrink innan middagen. Erbjudandet gäller ankomster helgfria måndagar, tisdagar och onsdagar i maj och juni 2023.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Känner du dig obekväm med så mycket lyx? I våra mindre och enklare standard- och kombirum i flyglarna erbjuder vi också ett Slottspaket med attraktiva priser.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Mousserande på rummet 375 cl
  Eftermiddagsfika
  4-rätters Slottsmiddag (förbestämd)
  Frukostbuffé
  Badrock & tofflor
  Bastu och havsbad
  Tillgång till Slottets salonger, bibliotek & spel

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottspaket deluxe. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;