Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla

Från 2 359.00 SEK

Per gäst och natt

 

Slottshotellet har vinterledigt och är öppet igen mellan den 20 april och 27 oktober 2024.

 

Detta paket inkluderar två greenfee per person per natt

 

Är du sugen på att spela mer än en runda under besöket till Mauritzberg? Boka då detta paket, så har du spela ankomst- och avresedagen eller till och med två rundor samma dag. 

 

Då du stannar ytterligare nätter och inte vill spela så många rundor, kan du förstås boka detta paket första natten och paketet med en greenfee den extra natten.

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Lodgevillan passar utmärkt för en liten grupp av golfare, tjejgänget, grabb-golfen, juniorlägret, företagsgolfen, julfesten, familjeträffen eller annan sammanslutning. I villan finns det fyra dubbelrum med egen nyckel, toalett och dusch-utrymme. Här finns också kök, vardagsrum, terrass och tvättstuga

 

OBS!

- För att boka villan, väljer man en eller två personer per rum i bokningsvyn. Max fyra rum med två personer per rum per villa.

- När man bokar tre eller fyra rum i en lodgevilla har man den för sig själva. Om man däremot bokar ett eller två rum får man räkna med att dela villan med andra personer.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på  [email protected] så hjälper vi dig.

 

För att få de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Detta paket är inte tillgängligt de datum vi har öppna tävlingar dagen efter incheckningen. Tävlingar bekräftade just nu är 23 juni (Race to España) och 29 september (Race to España). Om du vill delta i tävlingen, boka gärna vårt golfpaket 1 greenfee och anmäl dig till tävlingen på MinGolf.

 

Får ni inte plats alla i lodgevillan eller någon i gruppen föredrar att bo på Slottsområdet? Läs mer om våra golfpaket på Slottsområdet där du kan övernatta i enkel- och dubbelrum i kombirum, standardrum, premiumrum och sviter.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag (förbestämd)
  Frukostbuffé
  Green fee 18 hål.
  Gym, bastu och havsbad
  Tillgång till Slottets salonger, bibliotek & spel

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod