Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla

 

Slottshotellet och lodgevillan är öppna 28 april till 29 oktober 2023.

 

Detta paket inkluderar två greenfee per person per natt

 

Är du sugen på att spela mer än en runda under besöket till Mauritzberg? Boka då detta paket, så har du spela ankomst- och avresedagen eller till och med två rundor samma dag. 

 

Då du stannar ytterligare nätter och inte vill spela så många rundor, kan du förstås boka detta paket första natten och paketet med en greenfee den extra natten.

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på  service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

För att få de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Detta paket är inte tillgängligt den 30 september, då Golfresean On Tour (öppen tävling) besöker oss den 1 oktober.

 

Får ni inte plats alla i lodgevillan eller någon i gruppen föredrar att bo på Slottsområdet? Läs mer om våra golfpaket på Slottsområdet där du kan övernatta i enkel- och dubbelrum i kombirum, standardrum, premiumrum och sviter.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag
  Frukostbuffé
  Green fee 18 hål.

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket 2 greenfee | Lodgevilla. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod