Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottspaket

 

Slottshotellet är öppet från 25 april till 29 oktober 2023.

 

Koppla av i vardagen och njut av god mat i Slottsmiljö.

Vid ankomst bjuds du på eftermiddagsfika i någon av salongerna. Till kvällen får ni avnjuta en 4-rätters middag i Slottsrestaurangens Jägar- eller Silvermatsal. Sedan övernattar du i något av våra rum och, naturligtvis, ingår en härlig frukostbuffé dagen därpå

 

Boka något av våra Slottspaket mellan den 4 och 22 januari, så bjuder vi på en välkomstdrink innan middagen. Erbjudandet gäller ankomster helgfria måndagar, tisdagar och onsdagar i maj och juni 2023.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Vill du göra vistelsen lite lyxigare med en uppgradering till en svit eller ett premiumrum? Vårt Slottspaket deluxe inkluderar även en välkomstflaska med mousserande samt badrock och tofflor på rummet.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Eftermiddagsfika
  4-rätters Slottsmiddag (förbestämd)
  Frukostbuffé
  Badrock & tofflor
  Bastu och havsbad
  Tillgång till Slottets salonger, bibliotek & spel

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;