Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket 1 greenfee

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket 1 greenfee

 

Slottshotellet är öppet 25 april till 29 oktober 2023.

 

Detta paket inkluderar en greenfee per person per natt

 

Kombinera livets goda – både golf och middag! Bo på Mauritzbergs Slott och spela golf på Slottets egen bana.

 

Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i ett av våra vackra rum. Morgonen därpå väntar en frestande frukost som start på den nya dagen.

 

Boka något av våra golfpaket mellan den 4 och 22 januari, så bjuder vi på en extra gratis greenfee per person under vistelsen. Erbjudandet gäller ankomster helgfria måndagar, tisdagar och onsdagar i maj och juni 2023.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfee ankomst- eller avresedagen. Om du är intresserade av fler rundor, rekommenderar vi dig att ta en titt på vårt golfpaket med två rundor. För längre vistelser, kan du kombinera paketen så att antalet rundor passar dina planer.

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Tycker du om att tävla? Delta i någon av våra öppna tävlingar! Använd din greenfee i paketet till en inspelsrunda på lördagen och anmäl dig till tävlingen på söndagen på MinGolf. Tävlingar bekräftade just nu är 25 juni (Race to España), 17 september (Race to España) och 1 oktober (Golfresan On Tour). 

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag (förbestämd)
  Frukostbuffé
  Badrock & tofflor
  Bastu och havsbad
  Tillgång till Slottets salonger, bibliotek & spel

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket 1 greenfee . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;