Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket 2 greenfee

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket 2 greenfee

Från 2 055.00 SEK

Per gäst och natt

 

Slottshotellet har vinterledigt och är öppet igen mellan den 20 april och 27 oktober 2024.

 

Detta paket inkluderar två greenfee per person per natt

 

Är du sugen på att spela fler rundor under besöket till Mauritzberg? Boka då detta paket, så har du spela ankomst- och avresedagen eller till och med två rundor samma dag.

 

Då du stannar ytterligare nätter och inte vill spela så många rundor, kan du förstås boka detta paket första natten och paketet med en greenfee den extra natten.

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på [email protected] så hjälper vi dig.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Detta paket är inte tillgängligt de datum vi har öppna tävlingar dagen efter incheckningen. Tävlingar bekräftade just nu är 23 juni (Race to España) och 29 september (Race to España). Om du vill delta i tävlingen, boka gärna vårt golfpaket 1 greenfee och anmäl dig till tävlingen på MinGolf.    

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag (förbestämd)
  Frukostbuffé
  Green fee 18 hål.
  Tofflor och lån av badrock under vistelsen
  Gym, bastu och havsbad
  Tillgång till Slottets salonger, bibliotek & spel

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket 2 greenfee . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod