Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Studiolägenhet Klensätter | Hyr en månad

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Studiolägenhet Klensätter | Hyr en månad

Från 3 400.00 SEK

Per vistelse

 

Söker du ett långtidsboende för ditt projekt under vinterhalvåret? Planerar du att besöka vänner och bekanta på Vikbolandet? Vill du uppleva vår fantastiska natur? Ta del av våra förmånliga priser genom att hyra en lägenhet månadsvis.

 

Välkommen till våra nyligen färdigställda studiolägenheter, var och en med en yta på 33 m2. Dessa bekväma bostäder ligger vid det 17:e hålet på golfbanan och erbjuder en perfekt plats för både korta och långa vistelser med möjlighet till självhushåll.


Varje lägenhet har en öppen planlösning som smidigt förenar vardagsrum med Google TV, sovrum och kök med tvättmaskin och diskmaskin i en generös rymd. Parkering vid bostaden med laddplats för motorvärme.


Dessa studiolägenheter erbjuder dig friheten och flexibiliteten som går långt utöver vad ett traditionellt hotellrum kan erbjuda och passar perfekt för både kortare och längre vistelser.


Hyreskostnaden inkluderar moms och kan vara fördelaktig för företag, byggfirmor och jordbruk, eftersom momsen kan dras av. Dessutom, tack vare bergvärme, vattenburen bergvärme och möjligheten till fri kyla, är elförbrukningen låg. Utöver hyran betalar du för den faktiska elförbrukningen, som faktureras efter avslutad vistelse. 


Endast 8 km bort från anläggningen hittar du samhället Östra Husby, där en välsorterad livsmedelsbutik och en bensinstation står till ditt förfogande. Sänd intresseanmälan till [email protected].

 

För att kunna boka detta erbjudande online, välj en vistelse på 30 dagar. 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Boende / Övernattningar

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Studiolägenhet Klensätter | Hyr en månad. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod