Booking menu
English English

Selected offer: Golfpaket 1 greenfee

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Golfpaket 1 greenfee

 

Slottshotellet har öppet för säsongen mellan den 22 april och 29 oktober 2022.

 

Detta paket inkluderar en greenfee per person per natt

 

Kombinera livets goda – både golf och middag! Bo på Mauritzbergs Slott och spela golf på Slottets egen bana.

 

Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i ett av våra vackra rum. Morgonen därpå väntar en frestande frukost som start på den nya dagen.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfee ankomst- eller avresedagen. Om du är intresserade av fler rundor, rekommenderar vi dig att ta en titt på vårt golfpaket med två rundor. För längre vistelser, kan du kombinera paketen så att antalet rundor passar dina planer.

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Tycker du om att tävla? Delta i någon av våra öppna tävlingar! Använd din greenfee i paketet till en inspelsrunda på lördagen och anmäl dig till tävlingen på söndagen på MinGolf. Tävlingar bekräftade just nu är 3 juli Golf&More Skottlandsresan, 31 juli Race to España, 7 augusti The One Masters och 21 augusti Golf Plaisir Resetouren.

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Valid days for arrival: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

 

Package includes

  Green fee, 18 holes
  3-course dinner menu
  Breakfast buffet

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Golfpaket 1 greenfee . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code