Booking menu
English English

Selected offer: Golfpaket 2 greenfee

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Golfpaket 2 greenfee

 

Slottshotellet är öppet från 22 april till 29 oktober 2022.

 

Detta paket inkluderar två greenfee per person per natt

 

Är du sugen på att spela mer än en runda under besöket till Mauritzberg? Boka då detta paket, så har du spela ankomst- och avresedagen eller till och med två rundor samma dag.

 

Då du stannar ytterligare nätter och inte vill spela så många rundor, kan du förstås boka detta paket första natten och paketet med en greenfee den extra natten.  

 

Om du vill spela fler rundor än de som är inkluderade i ditt golfpaket, bokar du dessa på MinGolf. Det är priset på greenfee vid bokningstillfället som gäller. Ingen ytterligare rabatt erbjuds. Betalning av extra rundor görs på MinGolf och i appen före ankomsten eller i greenfeeautomaten i klubbhuset före utslaget. Golfbil bokas också på MinGolf.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket.

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information.

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla.

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

Valid days for arrival: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

 

Package includes

  Green fee, 18 holes
  3-course dinner menu
  Breakfast buffet
  Green fee 18 hål.

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Golfpaket 2 greenfee . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code